Школа "Интензив"
За начинаещи

Тестове за самооценка

Направи теста

Клиентите за нас

Курс по английски език, проведен в АББ Авангард - Севлиево
"АББ Авангард" ЕООД - Севлиево Павлина Николова, дирекция "Човешки ресурси"

През 2013 г. екипът ни в отдел Човешки ресурси организира конкурс за избор на езикова организация и поради множество критерии се спряха на Школа Интензив, гр. Габрово. За съвместната ни работа до сега Повече...

HSK Standard Course Level 1 е предназначен за начинаещи без предишен опит в изучаването на китайски език, особено за тези, които се подготвят за изпита HSK Level 1. Учебникът съдържа 15 урока, като първите два са съсредоточени върху произношението. Останалите уроци обхващат различни теми чрез диалози и ситуации, като всеки урок се въвеждат около 10-15 нови думи и се поставя акцент върху 3-4 езикови особености. Основите на произношението, включително начални и крайни звуци, както и тонове, са представени в първите уроци, за да помогнат на учениците да изградят стабилна основа.

Всеки урок е разделен на седем части: Подгряване, Текст, Бележки, Упражнения, Пинин, Йероглифи и Приложение. Културни бележки се въвеждат на всеки пет урока.

Учебникът се фокусира върху практическото използване на езика, като намалява акцента върху граматиката, вместо това използва бележки и таблици за изясняване на ключовите моменти. Упражненията, включително отговори на въпроси и описание на картинки, подготвят учениците за изпита HSK, докато упражненията за произношение и писане на йероглифи помагат за затвърждаване на езиковите умения.

Завършилите този курс ще придобият основни познания по езика като базови китайски думи, фрази, произношение и разпознаване на йероглифи, което ще им предостави основа за по-нататъшно обучение и успех в изпита HSK Level 1.