Школа "Интензив"
Актуално
Начало / Актуално / Ново в Школа Интензив през учебната 2024-2025

Ново в Школа Интензив през учебната 2024-2025

16-09-2024

Курс „Здравословно Хранене“

Курсът „Здравословно Хранене“ предоставя цялостна информация и практическо обучение за постигане и поддържане на оптимално здраве чрез правилно хранене. Темите обхващат основите на здравословното хранене, значението на балансираното хранене, особеностите на детското и тийнейджърското хранене, както и техники за справяне с емоционалното хранене и поддържане на оптимално тегло. Курсът включва и практически съвети за изграждане на здравословни семейни навици, както и препоръки за хранителни методи като „Зоната“ и „Глюкозната революция“. Участниците ще научат как да балансират макро- и микронутриентите, какви храни да предпочитат и кои да избягват, и как да се справят с вредната заобикаляща среда. Курсът е подходящ за хора, които изпитват затруднения с контрола на апетита, имат хормонални или метаболитни проблеми, и желаят да подобрят здравето си и това на семейството си. В края на курса участниците ще получат практически насоки, знания и достъп до специалисти, които ще им помогнат да приложат наученото в ежедневието си.

Подробна информация за курса "Здравословно Хранене" може да прочетете ТУК.

 

Курс „Финансова грамотност и управление на лични финанси“

Курсът по финансова грамотност предоставя ценни знания и практическо обучение за оптимизиране на личните финанси. Участниците ще научат как да управляват парите си ефективно във време на инфлация, разликите между спестяване и инвестиране, както и основните правила на инвестирането. Курсът разглежда концепции като активи и пасиви, сложна лихва и как функционира финансовият пазар. Ще бъдат представени предимствата на взаимните фондове и криптовалутите, както и основите на счетоводството и застрахователната култура. Участниците ще получат идеи и стратегии за подобряване на финансовото състояние, както и достъп до специалисти в областта. Курсът също така включва съвети за обучение на децата за стойността на парите и преодоляване на негативни вярвания, свързани с финансите. В края на курса участниците ще разполагат с практични знания и добри практики, които могат веднага да приложат в ежедневието си.

Подробна информация за Курс „Финансова грамотност и управление на лични финанси“ може да прочетете ТУК.

 

Курс по китайски език с носител на езика

Учете един от най-старите живи езици в света и се превърнете в модерен човек като говорите един от най-разпространените езици в света – мандарин.

Запознайте се с нашия от опитен и харизматичен преподавател, носител на езика Амей Уанг! Учете мандарин с помощта на оригинални съвременни учебници, създадени специално за деца и възрастни, и открийте света на една от най-влиятелните култури. Без съмнение владеенето на китайски език ще ви отвори вратите към необятни професионални и лични възможности. Започнете своето езиково приключение с нас и придобийте увереността да общувате свободно на китайски, докато разширявате хоризонтите си.

Запиши се сега >>